Main Page Sitemap

Grafiek bitcoin


grafiek bitcoin

met speciale computers hebben staan in een land waar electriciteit goedkoop. Meer informatie over de koers? Op onze pagina prijzen bitcoins vergelijken kun je de prijzen vergelijken die Nederlandse aanbieders en kopers hanteren. Het overzicht wordt én keer per minuut live geupdate. Je ziet regelmatig in het weekend grote schommelingen in de prijs van de Bitcoin. Door de hoge prijs van de Bitcoin kan het misschien lijken dat het heel duur is om te beleggen in Bitcoins, maar het is ook mogelijk om minder dan 1 Bitcoin te kopen. Je ziet soms wel echte gouden Bitcoin munten, maar dit is puur als souvenier. Onderaan deze pagina is ook een korte beschrijving van de historie van de koers te vinden.

Mogelijk zal deze fee het komende jaar nog erg stijgen. Het is decentraal, betalingen gaan niet via een bank. In de onderstaande afbeelding zie je een screen shot van hoe de Bitcoin prijs wordt bepaald.

De koers is enorm volatiel, een koersstijging of koersdaling van meer dan 10 gebeurt bij de Bitcoin regelmatig, terwijl dit bij normale valuta bijna nooit gebeurt. In November 2017 was de koers alweer verder gestegen naar boven de 7500. Probleem is wel dat hoe meer de Bitcoin gebruikt wordt voor transacties, hoe hoger de transactie fee wordt. Het moet wel gezegd worden dat. Load raw data, timestamp, open, high, low. Hieronder een overzicht van de gemiddelde Bitcoin-Euro koersen bij de populairste exchanges en wisselkantoren. De koers bleef vervolgens lange tijd schommelen tussen de 10 en 15 dollar. Vier maanden later, op, was 1 BTC alweer tien keer zoveel waard toen de prijs. Een wisselkantoor lijkt wellicht wat duurder, maar is zeker voor kleinere bedragen aan te raden. Meer informatie vind je op de speciale. Zo vond men het op een moment 20 dollar waard, terwijl het niet al te lange tijd daarna een waarde van ruim 200 dollar had.


Sitemap